De Beste Bollinger Champagnes Die U Kunt Kopen!

Bollinger flesWat is nou de Beste Bollinger Champagnes

Als u op zoek bent naar een champagne met een rijke smaak en die erg mond vullend is? Dan is het merk Bollinger waarschijnlijk perfect voor u. Het merk is echt veeleisend en vind de kwaliteit van hun champagne dan ook erg belangrijk. Liefhebbers zoals James bond en Robert Parker gingen u al voor met deze champagne. Bij restaurant Okura in Nederland word deze champagne ook geserveerd bij hun gerechten. Men zegt in reviews erg tevreden te zijn met deze champagne omdat hij erg goed smaakt. Echter zijn er vele soorten varianten Bollinger champagne. Welk van deze varianten is de beste?

Welke variant is het beste?

Voor de echte champagne én James Bond liefhebbers is er een speciale editie gemaakt die James Bond in een film ook drinkt. Namelijk Bollinger Spectre 007 Limited Edition vintage 2009. Dit betreft een vintage champagne gemaakt van druiven uit het jaar 2009. In de film Spectre drinkt James Bond ook deze drank. De champagne bestaat voor 68% uit Pinot Noir en voor 32% bestaat deze exclusieve editie uit Chardonnay.

Voor de mensen die toch liever gaan voor de normalere varianten is er ook een breed aanbod. Wanneer u op zoek bent naar een goede brut dan zit u ook bij Bollinger op de goede plek. De Bollinger Brut Special Cuvée is een erg smaakvolle en karakter volle champagne van Bollinger. De geur is erg aromatisch, zo kunt u er karamel en rijp fruit in herkennen. De smaak van deze brut is een erg zachte mousse maar wel met een rijke smaak. De smaak is rokerig en licht geotast zoals de meeste champagnes. Hij bestaat uit Pinot Noir, Pinot Meunier en ook nog uit Chardonnnay. Daarnaast zijn er ook nog geheime réserves toegevoegd om de drank nog lekkerder te maken.

Wanneer u toch meer van rose houd dan is de Bollinger rosé champagne perfect. Deze prachtige rose champagne bestaat uit Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier. Er zitten erg veel verschillende druiven soorten in die zorgen voor een sensationele smaak. Deze champagne heeft twee keer zo lang gerijpt als dat de andere champagnes van het merk Bollinger doen. In de geur en de smaak van de champagne proef je dan ook rood fruit. Mensen die het gedronken hebben geven aan dat de smaak van wilde aardbeien goed naar voren komt. Belangrijk is het om de champagne niet al te koud te serveren. Deze rosé champagne komt het beste tot recht bij 10 tot 12 graden. De smaak komt dan het beste tot zijn recht. Daarnaast is de champagne erg lekker om te drinken bij vis gerechten zoals zalm en kreeft, maar ook bij sushi is het heerlijk.

Goedkoop Bollinger Champagne Kopen Online

Wilt u na het lezen van dit artikel nu weten waar u goedkoop Bollinger champagne kunt kopen? Neem dan een kijkje op de homepage van onze champagne aanbieding site!