De Beste Charles Heidsieck Champagne Kopen Online?

Champagne_charles-heidsieck-flesWanneer u op zoek bent naar luxe champagne flessen die er mooi uitzien en erg premium smaken dan zit u bij het merk Charles Heidsieck op het juiste adres. Het merk heeft een erg goede prijs en kwaliteit verhouding. Het mark Charles is ontstaan door Charlie, dit was de bijnaam van de Franse champagnehandelaar Charles Heidsieck. Hij heeft de bubbelwijn in Amerika geïntroduceerd. Hij werd tijdens de Amerikaanse burgeroorlog verdacht van spionage voor de Fransen en hierna is hij in de gevangenis gekomen. Echter heeft hij nadat hij vrij was uit de gevangenis zijn merk flink verbeterd en tegenwoordig is het een bekend merk. Ook is het belangrijk om te weten dat het merk veel waarde hecht aan de manier en de strategie waarop de champagne gemaakt worden. De druif soorten is natuurlijk ook belangrijk alleen word daar door Charles Heidsieck minder nadruk op gelegd.

Verschillende Varianten Charles Heidsieck Champagnes

De Charles Heidsieck Brut Réserve is toch wel de klassieker van Charles Heidsieck te noemen. Deze brut champagne is een non-vintage. Toch word hij wel 3 jaar gerijpt ( even lang als normale vintages) maar is hij toch geen vintage te noemen. De smaak en geur van deze champagne zijn dan ook vol en rijp. FINE Champagne Magazine heeft deze wijn gekozen als beste champagne in 2013 en weer in 2014. Een echte aanrader dus om een keer geprobeerd te hebben. Deze brut is prachtig om te drinken op feestelijk gelegenheden en feestjes. Uiteraard kun je het ook overdag drinken bij het eten, vooral bij vis gerechten is het handig om deze brut te kiezen.

Voor diegene die wel van brut houden maar toch meer van rose is er gelukkig ook een fles champagne beschikbaar. De Charles Heidsieck Brut Rosé is een prachtige rose champagne die elke rosé liefhebber wel een keer in zijn of haar leven gedronken moet hebben. Deze rose is verder ook non vintage, net zoals de brut. De rijpingstijd is 36 maanden en dus verwacht je dat deze ook een volle rijpe smaak heeft. Echter is dit niet zo en smaakt deze rose variant erg fris. Ook zit er maar een paar procent pinot noir in die zorgt voor een belangrijke smaak. Deze champagne word dan ook echt aangeraden om te nemen bij na gerechten en dan vooral gerechten met fruit. Wat dacht je van wat prachtige aardbeien met een lekkere rosé champagne erbij?

Tot slot is er nog een brut namelijk de; Charles Heidsieck Millésimé. Deze is maar liefst 12 jaar gerijpt! Deze smaak is vrij vol maar toch ook fris. Ook heeft deze wijn een erg goede prijs kwaliteit verhouding wanneer je hem vergelijkt met andere concurrenten die ook lang gerijpt zijn.

Goedkoop Charles Heidsieck Champagne Bestellen Online?

Na het lezen over deze heerlijke champagne krijgt u vast zin in een glaasje en waarom zou u meer betalen dan nodig is? Neem daarom een kijkje bij onze champagne aanbiedingen om Charles Hiedsieck voor de laagste prijs te kopen!