De Beste Piper Heidsieck Champagnes Uitgelicht!

piper-heidsieck-champagne-logoAls u op zoek bent naar een goede champagne waarbij u zeker weet dat u een echte goede kwaliteit krijgt dan is de Piper Heidsieck waarschijnlijk de beste champagne die er te vinden is. Volgens vele champagne experts schijnt deze zelfs nog beter te zijn dan Moet en Chandon. De champagne is een van de oudste champagnes.

Het merk

De Piper Heidsieck is waarschijnlijk een van de oudste champagne merken die er te vinden is op het internet en in de winkels. Merken zoals Moet en Chandon is alleen een stuk bekender omdat deze wat nieuwer is en goed wordt gepromoot. Piper Heidsieck is in 1785 in Reims in Frankrijk ontstaan. De champagne wijnen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken.

Piper Heidsieck Brut Coffret champagne

De beste champagne?

Als je gaat kijken naar het aanbod dan is er toch wel 1 champagne fles die erg opvalt. Namelijk de Brut Coffret. Deze brut is verkrijgbaar bij alle bekende slijterijen zoals Gall en Gall en waarschijnlijk ook bij uw lokale slijterij. Als u toch op zoek bent naar een goedkoop prijsje dan is de website van champagne aanbieding toch wel een van de beste sites om de prijzen te vergelijken en uit te zoeken waar u de wijn het goedkoopste kunt krijgen.

De champagne word omschreven als een lekker elegante en frisse champagne. De champagne smaakt naar appel en de goede kenner kan er wellicht ook nog wat peer in de smaak terug vinden. Ook smaakt de champagne licht toasting en ook een tintje rokerig is zeker wel van toepassing.

Piper Heidsieck Demi-Sec 75CL

Andere varianten

Naast de Brut Coffret is er voor de demi- sec liefhebbers uiteraard ook nog een demi sec variant beschikbaar van dit prachtige champagne merk. De Piper Heidsieck Demi-Sec 75CL bevat een mooie smaak van verschillende druif soorten. Ook is de champagne 24 tot 29 maanden gerijpt wat een mooie smaak geeft. Verder kunt u deze wijn ook prima drinken bij een dessert. Iets zoetigs zoals een aardbeien toetje past er prima bij. Maar ook als u kiest voor iets zwaarders zoals een chocolade taartje kunt u deze demi sec prima erbij drinken.

Naast de Brut Coffret en de demi sec is er ook nog de normale brut beschikbaar. Deze champagne bestaat uit verschillende bekende wijnen. Daarnaast staat de bekend al jarenlang bekend als een van de beste en de puurste. De prijzen van de champagnes van Piper Heidsieck zijn trouwens vrij gelijk. De meeste varianten zijn 0,75l. Verder zijn er op het internet ook nog flessen beschikbaar van 1 l, 1,5l en zelfs de mega flessen zoals 5 liter zijn beschikbaar. Wanneer u de prijzen omrekent dan krijgt u het meeste voor uw geld bij een wat grotere fles.

Champagne Bestellen?

Wilt u na het lezen van dit overzicht aan Piper Heidsieck champagnes nu direct bestellen? Neem dan een kijkje op de homepage waar u uw favoriete champagne kunt kopen!